Pilen Sport Dame

Flere visninger

Pilen Sport Dame
4.999,00 kr
Pilen Sport er vores nyeste model. Sportsudgaven er lettere end den originale Pilen Lyx, og er i samme gode kvalitet. Håndbygget i Sverige. Den ideelle citybike, da den samtidig er en robust letvægtscykel. Sporty og let, men en stærk og adræt cykel til aktive mennesker, der værdsætter fleksibilitet og elegance.

*Cyklens pris skifter alt efter valg af gear.

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Pilen Sport er vores nyeste Pilen model. Pilen Sport cyklen er lettere end den originale Pilen, men det er samme gode kvalitet og håndbygget i Sverige. Den kører formidabelt og er et stykke solidt håndværk. Ligesom de klassiske Pilen cykler, bliver Pilen Sport også bygget af det lille team i Sverige, som hele tiden har fokus på kvalitet. Hver en skrue er strammet til det perfekte. Pilen Sport findes med 1, 3 eller 7 gear. Dameudgaven findes i blank creme (RAL 1015), blank rød (RAL 3004), blank grøn (British racing green RAL 6005), matgrøn, matblå, matsort og blank sort (RAL 9005). Pilen fås også i specialmodeller. Se venligst mere på www.Pilencykel.se
Yderligere information

Yderligere information

Vægt 15
Skærme Ja
Saddel Brooks lædersadel (sort, mørkebrun eller lysebrun)
Lås Ja
Kurv Nej
Bagagebærer Ja
Bremser Forbremse: Rullebremse (ABS-blokeringsfrit bremsesystem) Bagbremse: Fodbremse
Ekstra Pilen klokke, håndtag i sort eller sort/kork (valgfrit)
Hjul/dæk Puncture Protected Schwalbe Racer
Stel Stål
Farve Blank creme (RAL 1015), blank rød (RAL 3004), blank grøn (British racing green RAL 6005), matgrøn, matblå, matsort og blank sort (RAL 9005)
Stelstørrelser 54
Gear 1, 3, 7 eller 8 indvendige gear.
Lys Bag Batteri
Lys For Dynamo
Elcykel-specifikationer Nej